Over MX Scouting

Laten we zeggen dat ik al van voor mijn geboorte op de wedstrijden aanwezig ben. Met andere woorden de cross is me met de spreekwoordelijke paplepel ingegeven. Toen ik ouder werd zag ik hoe mijn vader nadat hij gestopt was als actieve rijder zich inzette voor tal van motorcross missverkiezingen, het organiseren van wedstrijden, en het begeleiden van één der grootste rijders uit de Belgische liefhebbers geschiedenis. Dit maakte als kleine jongen erg veel indruk op mij, die gedrevenheid en doorzetting om te slagen in functie van de cross, tot op de dag van vandaag kijk ik daar met erg veel goede herinneringen op terug.
En zo rol je zelf in de MX wereld, geen gemakkelijke want de jaloersheid en achterdocht is groot onder elkaar. Dit start eigenlijk al vanaf de eerste keer dat je de start neemt bij een race. Je wil slagen, de beste zijn over de beste motor beschikken…, en net daar ligt een grote taak van de ouders om met beide voeten op de grond te blijven staan. De eerste jaren moet het vooral om de fun gaan niet om het prestige van de mooiste kleding of motor te hebben nee gewoon genieten van de kleine man (meid) hun sport.
Hier ligt de taak van MX-Scouting wij helpen rijders in hun lange weg naar de top. Dit kan op vele manieren, het verzorgen van persberichten, zoeken naar sponsoren, inschrijven bij wedstrijden.... Steeds kijkend naar een langere samenwerking is het leuk om voldoende info door te geven aan elkaar. Meer weten aarzel dan niet om ons te contacteren, dan bekijken we heel graag of er een samenwerking inzit.