Vsevolod Brylyakov

Vseva is één van de vele talenten die de stap naar het Europese vaste land hebben gezet. Tot voor kort hadden velen geen of nauwelijks weet van een eindeloze lijkende groeivijver aan talenten die uit het Oostblok onze regio's vervoegen. Vseva is hier een mooi voorbeeld van, reeds op erg jonge leeftijd kon je hem regelmatig in Nederlandse en Europese wedstrijden aan het werk zien op de 85cc. Die is hij inmiddels al een tijdje ontgroeid, en kan nu voor het zeer professionele Honda Gariboldi team het EMX 250 rijden. Eerder dit jaar kon deze stille Rus al punten scoren tijdens 2 Grand Prix wedstrijden in de MX2 klasse, namelijk in Valkenswaard en in Trentino. De wil om te slagen in de MX zijn één van de sterke punten die dit pas 17 jarig talent heeft, en reken maar dat hij er komt.