Marc de Reuver zet stap terug in actieve motorcrosscarrière!

We vernemen zopas het spijtige nieuws dat Marc de Reuver een stap terug zal zetten in zijn actieve motorcrosscarrière.

Ik de voorbereidingen naar de eerste wedstrijd in het Open Nederlands Kampioenschap kwam de Reuver erg zwaar ten val en brak hierbij twee ruggenwervels. Intussen heeft Marc een succesvolle operatie achter de rug en is volop aan het revalideren.

De gevolgen van deze val hebben hem doen beslissen om deze actie te ondernemen. Helemaal stoppen doet hij niet want hij heeft zijn zinnen nog steeds staan op een podiumplaats in Le Touquet en daarnaast wil hij nog een aantal andere leuke wedstrijden rijden. Het lijkt er sterk op dat de Reuver de weg kiest die ook een Steve Ramon heeft genomen na zijn erg zware valpartij in Lommel van enkele jaren terug. Echter zoals het er nu naar uitziet zullen we de Reuver niet meer seizoen in actie zien dit seizoen.

Omdat Marc zich nu minder gaat concentreren op zijn eigen crossen zal hij zijn motorcrosstrainingen actiever gaan aanpakken. Voor meer informatie en lesdagen kunt u kijken op www.dereuvermx.nl